• Possamai του κ. Alcioni
    Προϊόντα ικανοποίησης πελατών, καλή υπηρεσία!
  • Mr.Mike
    είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι με την ποιότητα των ζωνών που παραγάγατε.
  • Ο κ. jone
    τα προϊόντα σας είναι πολύ δημοφιλή στις αγορές μου.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Arvin
Τηλεφωνικό νούμερο : 15961894256
WhatsApp : +8615961894256

Διαλυτικό ανθεκτικό ελαστικό μάκτρο τυπωμένων υλών οθόνης/κίτρινη μεταλλουργική ξύστρα πολυουρεθάνιου

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Jiuna
Πιστοποίηση ROHS
Αριθμό μοντέλου 10mm*60mm*4000mm
Ποσότητα παραγγελίας min 40 Κομμάτι
Συσκευασία λεπτομέρειες Η εσωτερική συσκευασία είναι συσκευασία πλαστικών ταινιών .outer είναι χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης Μέσα σε 15 εργάσιμες ημέρες μετά από την κατάθεση
Όροι πληρωμής T/T, πληρωμή 50% εκ των προτέρων, ισορροπία 50% πριν από την αποστολή
Δυνατότητα προσφοράς 96.000 μέτρα το μήνα
Λεπτομέρειες
Διαμορφώστε το αριθ. Σαν απαιτήσεις πελατών Υλικό PU
Σκληρότητα 90-95A Αγορές εξαγωγών Σφαιρικός
Εκτατή δύναμη (81~130) MPA Χρώμα Φυσικό ή κόκκινο χρώμα
Υψηλό φως

ελαστικά μάκτρα τυπωμένων υλών οθόνης

,

ελαστικό μάκτρο τυπωμένων υλών οθόνης

,

PU μεταλλουργική ξύστρα πολυουρεθάνιου

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

 

Διαλυτικό ανθεκτικό ελαστικό μάκτρο τυπωμένων υλών οθόνης/κίτρινη μεταλλουργική ξύστρα πολυουρεθάνιου


Αυτό το προϊόν είναι PU υλικό με στην υψηλή αντοχή, την υψηλή αντίσταση τη γήρανση, τον υψηλής απόδοσης διαλύτη, και τη μακριά ζωή υπηρεσιών. Η σκληρότητα ακτών: 45A -90A. PU μεταλλουργική ξύστρα ζωνών μεταφορέων που χρησιμοποιείται για να ξύσει την προσκόλληση χημικών ουσιών άνθρακα των υλικών τέφρας και σκονών όπως η μεταφορά άνθρακα, παράδοση λιπάσματος, παράδοση αμμοχάλικου και ούτω καθεξής. Το σύνθετο υλικό πολυουρεθάνιου είναι 2 φορές της ζωής υπηρεσιών του κανονικού πολυουρεθάνιου. Το ειδικό αγαθό ένδυσης, ζωή είναι γενικά 5 φορές των λαστιχένιων και πλαστικών προϊόντων. Μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τα σχέδια πελατών. PU μας η χύνοντας φορμάροντας μεταλλουργική ξύστρα αποτελείται από τους διάφορους τύπους προϊόντων με την εγκατάσταση, συντήρηση, διόρθωση εύκολη, δεν βλάπτει τη ζώνη, δεν κρατά τα πράγματα, αντικολλητικό υλικό, που καθαρίζει τις εργασίες καλά, καλή ανθεκτικότητα, καλή γραμμικότητα, υψηλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα ένδυσης.

 

3.  Εφαρμογές: 
Ευρέως χρησιμοποιημένος στην ηλεκτρική ενέργεια, τη μεταλλεία, τον άνθρακα, τα μηχανήματα μεταφορών, τον καθαρισμό, κ.λπ.
1 Είναι το πιό ευπροσάρμοστο, ο πιό σκληρός, ελαστομερές αντίστασης γδαρσίματος διαθέσιμο. Είναι τόσο μαλακό όσο durometer 10 ακτές Α και σκληρά ως durometer 85 κλίμακας Δ ακτών.
2 Θα μπορούσε να πεταχτεί σε σχεδόν οποιεσδήποτε μορφή, μέγεθος ή σύνθετες επιθυμητές γεωμετρία ρόδες,
τα εργαλεία, δαχτυλίδια Ο, στολίσματα, ρόδες, λεπίδες κυλίνδρων, σαλάχι επιβιβάζονται κ.λπ. 
3 Μπορεί να διατυπωθεί με την υψηλή αντίσταση τονίζει και τείνει να διατηρήσει τη μορφή και μηχανικό να τονίσει κούρασης αστέρων ιδιοτήτων.
4 Πετώντας πολυουρεθάνιο ίσως που χρωματίζεται για να αντισταθεί στην υποβάθμιση από τις ανυψωμένες ατμοσφαιρικές ατμοσφαιρικές συγκεντρώσεις οξυγόνου και όζοντος. 
5 Πολλές ενώσεις ελαστομερών πολυουρεθάνιου απορριμμάτων παραμένουν εύκαμπτες στις ακραίες χαμηλές θερμοκρασίες και κατέχουν τη σημαντική αντίσταση στο θερμικό κλονισμό.  Η αντίσταση χαμηλής θερμοκρασίας των πολυουρεθάνιων καθιστά τα χυτά μέρη πολύ πρακτικά στις ακραίες αρκτικές συνθήκες.
6 Τα πετώντας μέρη πολυουρεθάνιου μπορούν να γίνουν την αντίσταση φλογών με την ενσωμάτωση των καθυστερούντω φλογών στους τύπους τους.
7 Το πολυουρεθάνιο μπορεί να πεταχτεί με τους συντελεστές της τριβής που ποικίλλει από πολύ χαμηλό, για τα στοιχεία όπως τους δακτυλίους, τα ρουλεμάν ή τις λουρίδες ένδυσης, ή πολύ υψηλός, για τα στοιχεία όπως τις δοκιμές ή τους κυλίνδρους.
 
 
Διαλυτικό ανθεκτικό ελαστικό μάκτρο τυπωμένων υλών οθόνης/κίτρινη μεταλλουργική ξύστρα πολυουρεθάνιου 0Διαλυτικό ανθεκτικό ελαστικό μάκτρο τυπωμένων υλών οθόνης/κίτρινη μεταλλουργική ξύστρα πολυουρεθάνιου 1Διαλυτικό ανθεκτικό ελαστικό μάκτρο τυπωμένων υλών οθόνης/κίτρινη μεταλλουργική ξύστρα πολυουρεθάνιου 2Διαλυτικό ανθεκτικό ελαστικό μάκτρο τυπωμένων υλών οθόνης/κίτρινη μεταλλουργική ξύστρα πολυουρεθάνιου 3