Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Wuxi Jiunai Polyurethane Products Co., Ltd
Αρχική Σελίδα Νέα

Μακρύς-ανθεκτικός για τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τις χρήσεις του πολυουρεθάνιου γύρω από τη ζώνη

Κίνα Wuxi Jiunai Polyurethane Products Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Wuxi Jiunai Polyurethane Products Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Προϊόντα ικανοποίησης πελατών, καλή υπηρεσία!

—— Possamai του κ. Alcioni

είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι με την ποιότητα των ζωνών που παραγάγατε.

—— Mr.Mike

τα προϊόντα σας είναι πολύ δημοφιλή στις αγορές μου.

—— Ο κ. jone

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Μακρύς-ανθεκτικός για τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τις χρήσεις του πολυουρεθάνιου γύρω από τη ζώνη
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μακρύς-ανθεκτικός για τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τις χρήσεις του πολυουρεθάνιου γύρω από τη ζώνη

Η στρογγυλή ζώνη, επίσης γνωστή ως πολυουρεθάνιο γύρω από τη ζώνη, μπορεί να συνδεθεί με μια στρογγυλή ζώνη, πολυουρεθάνιο Hebei γύρω από τη ζώνη, συνήθως PU υλικό, PU είναι η σύντμηση του πολυουρεθάνιου, πολυουρεθάνιο γύρω από τη ζώνη που είναι καλή, το κινεζικό αποκαλούμενο πολυουρεθάνιο κοντό πολυουρεθάνιο.

Στρογγυλή ζώνη

Επειδή, τροποποιήστε απλά τον τύπο, μπορείτε να πάρετε τη διαφορετική πυκνότητα, την ελαστικότητα, την ακαμψία και άλλες σωματικές ιδιότητες. Αυτή τη στιγμή, ένας μεγάλος αριθμός εναλλακτικών υλικών μόνωσης ίνας υάλου, ξύλινα, παραδοσιακά λαστιχένια προϊόντα χρησιμοποιείται ευρέως

Οι στρογγυλές ζώνες διαιρούνται γενικά σε ομαλές στρογγυλές ζώνες και τραχιές στρογγυλές ζώνες: Οι στρογγυλές ζώνες είναι πορτοκαλιές, οι στρογγυλές τραχιές ζώνες είναι σκούρο πράσινο.

Οι προδιαγραφές από ∮ 2 ~ ∮ 30 μπορούν να παραγάγουν το ελαφρύ ομαλό, φωτεινό χρώμα επιφάνειας, τραχύ με την τραχιά επιφάνεια, τα ομοιόμορφα και καθαρά μόρια, αισθάνεται το άνετο, ευρύ φάσμα των εφαρμογών.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Υψηλή εκτατή, εκτατή δύναμη, αντοχή, αντίσταση αντίκτυπου, πετρέλαιο, νερό, χημική αντίσταση, χωρίς plasticizers, η χρήση μιας ευρείας σειράς θερμοκρασίας, εύκολη επιμήκυνση, εύκολη συγκόλληση, εύκολη να εγκαταστήσει, μακράς διαρκείας τρόπος λειτουργίας: Μηχανές συσκευασίας, μηχανές εκτύπωσης, υφαντικές μηχανές, ρόδες μετάδοσης, κεραμικά κεραμίδια, τούβλα τσιμέντου, κεραμίδια πατωμάτων, τρόφιμα, ξύλινα προϊόντα, δοχεία, εφημερίδες, τυπωμένο θέμα, κ.λπ.

Παίρνοντας το προϊόν πολυουρεθάνιου για παράδειγμα, η πειραματική διαδικασία της γρήγορης επεξεργασίας προϊόντων, η χονδρική τιμή του πολυουρεθάνιου γύρω από τη ζώνη, και η διαστατικοί ακρίβεια, ο χρόνος επεξεργασίας και το κόστος επεξεργασίας του προϊόντος αναλύθηκαν. Τα βασικά βήματα είναι: Κατ' αρχάς, το πρωτότυπο του προϊόντος κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας μια συσκευή στερεολιθογραφίας, η φόρμα κατασκευάζεται γρήγορα χρησιμοποιώντας ένα πρωτότυπο-βασισμένο στον πρότυπο, και το προϊόν υποβάλλεται σε επεξεργασία γρήγορα χρησιμοποιώντας μια συσκευή σχηματοποίησης εγχύσεων αντίδρασης. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η χρήση της γρήγορης τεχνολογίας επεξεργασίας, κύκλος επεξεργασίας προϊόντων πολυουρεθάνιου είναι περίπου 30 χ, το γενικό κόστος επεξεργασίας είναι χαμηλό, ακρίβεια μεγέθους προϊόντων σύμφωνα με τις απαιτήσεις σχεδίου.

Το πολυουρεθάνιο είναι ένα από τα έξι μεγαλύτερα συνθετικά υλικά στον κόσμο και έχει πολλές άριστες ιδιότητες. Η ιστορία και η παρούσα κατάσταση της βιομηχανίας πολυουρεθάνιου στο εσωτερικό και στο εξωτερικό εισάγονται. Η ανάπτυξη υλών και των βοηθών πολυουρεθάνιου των πρώτων και οι κύριες ποικιλίες τους εισάγονται εν συντομία. Nai Jiu Wuxi Co. προϊόντων πολυουρεθάνιου, ΕΠΕ συνιστώμενα προϊόντα: Πολυουρεθάνιο γύρω από ζωνών πολυουρεθάνιου β-ζωνών πολυουρεθάνιου το λαστιχένιο κυλίνδρων πολυουρεθάνιου λαστιχένιο ροδών μεταβλητό σχέδιο πολυουρεθάνιου ταινιών τριγώνων πολυουρεθάνιου πολυουρεθάνιου λαστιχένιο με το μαξιλάρι πολυουρεθάνιου.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μακρύς-ανθεκτικός για τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τις χρήσεις του πολυουρεθάνιου γύρω από τη ζώνη  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μακρύς-ανθεκτικός για τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τις χρήσεις του πολυουρεθάνιου γύρω από τη ζώνη  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μακρύς-ανθεκτικός για τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τις χρήσεις του πολυουρεθάνιου γύρω από τη ζώνη  2

Χρόνος μπαρ : 2017-11-23 08:20:09 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Wuxi Jiunai Polyurethane Products Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Arvin

Τηλ.:: 15961894256

Φαξ: 86-510-83206772

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)